Αρχική
Η εταιρία
Προϊόντα
Χρήσιμες Πληροφορίες
Επικοινωνία
Η εταιρίαH εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών αυτοκινήτου.

Τον επόμενο χρόνο ασχολήθηκε με συστήματα συναγερμών αυτοκινήτων ενώ παράλληλα στο ίδιο διάστημα η εταιρεία δημιούργησε δυο ακόμη νέα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το 1993 η εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ άρχισε να ασχολείται με τις πωλήσεις χονδρικής, έτσι ως επόμενο βήμα πραγματοποίησε την πρώτη της εισαγωγή από την Ιταλία. Ακολούθησαν εισαγωγές προϊόντων και απο άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.         

Την ίδια χρονική περίοδο δημιούργησε και ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών χονδρικής.

Το 1994 η εταιρεία σύναψε συμφωνία με την Αμερικάνικη Εταιρεία ULTIMATE SOUND ως αποκλειστική αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα. Η χρονιά εκείνη έγινε σταθμός για την πορεία της εταιρείας στο αντικείμενο των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτων. Η αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Ultimate Sound στην Eλλάδα γίνεται μέχρι και σήμερα απο την εταιρεία μας με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, καθοριστική για την πορεία της εταιρείας ήταν την ίδια χρονιά οι συνεργασίες της στον χώρο τηλεπικοινωνιών.

Το 1998, η εταιρεία ξεκίνησε τις εισαγώγες συναγερμών αυτοκινήτων καθώς και προϊόντα multimedia από Κίνα και Hong Kong.

Το 2003, η εταιρεία γίνεται “OEM BUSINESS COMPANY ” προωθώντας προίόντα με την επωνυμία συνεχίζοντας έτσι την ανοδική της πορεία και εισέρχεται δυναμικά όχι μόνο στον χώρο των αντικλεπτικών αυτοκινήτου αλλά και σε multimedia προϊόντα (οθόνες, MP3, DVD), φώτα ΧΕΝΟΝ, αισθητήρες παρκαρίσματος, κεντρικά κλειδώματα, πλακέτες παραθύρων. Kύριο χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων είναι οι πρωτοποριακές τους λειτουργίες το design και η ποιότητά τους.         

Την ίδια χρονιά υπογράφει συμβόλαια με τις Αμερικανικές εταιρείες ηχοσυστημάτων SPL και ΚOLE sound ως αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Το 2004, η εταιρεία σύναψε συμφωνία με μία από τις μεγαλύτερες Αμερικανικές εταιρείες ηχοσυστημάτων στον κόσμο SOUNDSTREAM ,έχοντας την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.

Το 2007, η ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ συνεχίζοντας την αυξητική της πορεία ιδρύει υποκατάστημα στην Αθήνα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της Ν.Ελλάδος.

Το δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Έλλαδα σήμερα συμπεριλαμβάνει πάνω από 300 σημεία και στα πλαίσια επέκτασης της εταιρείας οι επαφές και συνεργασίες με τις χώρες των Βαλκανίων συνεχώς αυξάνονται.

Η ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης έχοντας πάντα σαν στόχο την διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και την άριστη υποστήριξη των πελατών της.